Produkty pro globuli glukosa (5)

Rybí kolagen v kapslích 60 kapslí

Rybí kolagen v kapslích 60 kapslí

Kolagen z ryb v kapslích je produkt získaný z kůže bílé tolpygy - sladkovodní ryby, která se živí planktonem a jemnou rostlinnou potravou. Tato ryba je lovena z kontrolovaných vodních nádrží pod veterinárním dohledem. Je neustále zajištěno minimální znečištění vody těžkými kovy. Kolagen je dlouhý řetězec aminokyselin a nejhojnější protein v lidském těle. Tvoří velkou část pleti, vlasů a nehtů. Používá se v případě bolesti kloubů a osteoartrózy, v pohybových orgánech, jako jsou šlachy. Ovlivňuje regeneraci chrupavky, hojení ran, posiluje pleť, vlasy a nehty. Kapsle - 340 mg &nbsp; <strong> užívejte </strong> 2-4 kapsle denně (ráno nebo večer) zapíjejte velkým množstvím vody. Doporučená doba užívání přípravku je 3 měsíce. Produkt nemohou používat osoby alergické na některou z jeho složek. Pamatujte, že pouze zdravý životní styl a vyvážená strava zajišťují správné fungování těla a udržení dobrého zdraví.
Kyselina citronová

Kyselina citronová

Kyselina citronová se přirozeně vyskytuje v citrusových plodech, ale může být také vyráběna. Průmyslová kyselina citronová se vyrábí převážně fermentací nebo chemickou reakcí. Poslední metoda se používá přibližně v 90 % světové produkce a spočívá v fermentaci pomocí enzymů a kmenů mikroorganismů, nejčastěji Aspergillus niger. Kyselina citronová má schopnost stabilizovat emulze a zabraňuje oddělování tuku. Konečný produkt je dostupný ve formě prášku nebo granulátu jako bezvodá kyselina citronová.
Jodoform

Jodoform

Jodform je bledě žlutá, krystalická, těkavá látka. Má pronikavou a charakteristickou vůni. Používá se jako antiseptikum v některých dezinfekčních prostředcích a také v obvazech na rány a vředy. Ve veterinární medicíně se široce používá v ušních prášcích pro psy a kočky. BHM Chemicals je dodavatelem jodformu vysoké kvality USP, vhodného pro použití ve veterinárních a externích přípravcích. Minimální objednávkové množství: 5 kg
Kyselina citronová

Kyselina citronová

Kyselina citronová se přirozeně vyskytuje v citrusových plodech, ale lze ji také vyrábět. Průmyslová kyselina citronová se vyrábí převážně fermentací nebo chemickou reakcí. Tento druhý způsob se používá přibližně v 90 % světové produkce a zahrnuje fermentaci s enzymy a mikrobiálními kmeny, nejčastěji Aspergillus niger. Kyselina citronová má schopnost pomáhat stabilizovat emulze a zabraňuje oddělování tuků. Konečný produkt je dostupný ve formě prášku nebo granulátu jako anhydrovaná kyselina citronová.
Chlorid sodný

Chlorid sodný

Chlorid sodný je anorganická chemická sloučenina patřící do skupiny chloridů, sůl kyseliny chlorovodíkové a sodíku. Je hlavní složkou stolní soli, soli na vaření a silniční soli. Technologický proces získávání soli vařením zahrnuje tepelnou koncentraci slané vody a krystalizaci soli z této vody. V přírodě se vyskytuje jako minerální složka a tvoří ložiska kamenné soli nazývané halit. Chlorid sodný se vyskytuje ve formě jemného krystalického bílého prášku, který má charakteristickou slanou vůni a chuť. Vykazuje silné hygroskopické vlastnosti. Produkt nabízený společností Foodcom není geneticky modifikovaný. Foodcom také nabízí sůl pro výrobu piva potravinářské kvality bez protispékavých látek.